Hoe laat ik mijn stem horen?
1

Kies jouw favoriete dame

2

Stem door te liken, sharen, tweeten of Instaposten

3

Jouw stem bepaalt de ranking

You're in control Hoe wordt de ranking bepaald?
De battle op de homepage
De stem op jouw favoriete dame
De redactie van FHM
FAQ
Hoe werkt de ranking?
Simpel: jij bepaalt! De ranking wordt op drie manieren bepaald: het aantal stemmen via social media, de uitkomst van de Versus battle op de homepage en de voorselectie van onze redactie. Deze drie bij elkaar vormen de uiteindelijke ranking voor de top 500.
Tot wanneer kan ik stemmen?
We weten dat je eigenlijk niet wilt stoppen. Dat geeft niet. Maar op een gegeven moment houdt het feestje een keer op (jammer genoeg). Tot 1 dag voor de bekendmaking van de lijst kun je jouw stem uitbrengen , dat is dus op 24 mei.
Kan ik meerdere keren stemmen?
Ja zeker! Je kunt via social media zo vaak stemmen als je wilt.
Hoe kom ik op de FHM500 party?
Champagne torens, prachtige vrouwen, oneindig veel alcohol en de avond van je leven. Jij wilt daar natuurlijk ook bij zijn, snappen we! Daarom geven wij samen met TABAC de ultieme FHM500 experience weg. Je eigen privé chauffeur mét Range Rover, een bezoek aan de barbershop, een mooie set kleding voor de avond zelf, een luxe dinner, een overnachting in een hotel en dat samen met je beste vriend. We kunnen er grapjes over maken maar dit wordt écht een avond die je nóóit meer gaat vergeten.
Hoe win ik de FHM500 x TABAC Experience?
Makkelijk toch! Gewoon je stem uitbrengen op jouw favoriete dames via social media. Vervolgens kiezen wij wekelijks een winnaar waarna uiteindelijk al deze wekelijkse winnaars in een pot worden gestopt, hieruit wordt weer één gelukkige geselecteerd die samen met zijn beste vriend in stijl naar het feest gaat! Eerlijk zat toch? Vinden wij ook.
Wanneer wordt de winnares bekend gemaakt?
De uiteindelijke nummer 1 van de lijst wordt tijdens het lanceringsfeest van de uiteindelijke FHM500 ranking bekend gemaakt. Deze datum staat vast op 25 mei 2016.

“Sex is simple, love is painful.”
– Ron Jeremy