WIN EEN EXCLUSIEF FHM500 PAKKET:

Dat jij een liefhebber bent van mooie dingen en een verfijnde smaak hebt dat mag wel duidelijk zijn, anders zit je hier niet.
Elke week geven wij drie pakketjes weg vol met FHM goodies. Denk aan koptelefoons, scheerproducten, toffe sneakers, drank voor fijnproevers en zelfs een smartphone! Wat je precies krijgt is geheim maar elk pakket heeft een gemiddelde waarde van €250 EUR. Dus haal die innerlijke keyboard-cowboy in je naar boven en klik vlugger op je muis dan Jerry en #GaVoorGoud ?

BEDANKT VOOR JE INZENDING:

Boks ouwe! Lekker gecheft! Bij deze maak jij kans op één van de vele exclusieve FHM500 pakketten. Wij nemen elke week contact op met de drie gelukkige weekwinnaars. Wij geven dus in totaal 12 VIP pakketten weg! Lekker meedoen dus.

Powered by

FHM500-magazine bestellen

 

Natuurlijk wil jij het mooiste magazine van het jaar in handen hebben. Is het niet voor jezelf, dan is het wel een leuk cadeautje voor een broer, vriend of je pa! Vaderdag komt eraan en reken maar dat hij dit cadeautje zal kunnen waarderen.

Je kunt de FHM500 krijgen bij aankoop van een TABAC-product naar keuze. Je kan dit in de winkel kopen bij alle Etos en Kruidvat vestigingen in Nederland. Maar hé, je kan natuurlijk ook gewoon op de bank blijven liggen en het magazine gewoon online via Wehkamp bestellen! Veel handiger en corona proof bovendien.. Hieronder leggen we het even voor je uit.

Let op: de actie loopt van 27 mei tot 21 juni 2020.

  1. Klik hier om naar Wehkamp.nl te gaan
  2. Kies je favoriete TABAC-product
  3. Het FHM500-magazine wordt gratis meegestuurd
  4. De volgende dag ploft de FHM500 en het bestelde TABAC-product op je deurmat
  5. Gefeliciteerd! Je hebt het mooiste magazine van het jaar in huis. Veel lees- en kijkplezier, vriend!

“Surrounding myself with beautiful women keeps me young.”
– Hugh Hefner