WIN EEN EXCLUSIEF FHM500 PAKKET:

Dat jij een liefhebber bent van mooie dingen en een verfijnde smaak hebt dat mag wel duidelijk zijn, anders zit je hier niet.
Elke week geven wij drie pakketjes weg vol met FHM goodies. Denk aan koptelefoons, scheerproducten, toffe sneakers, drank voor fijnproevers en zelfs een smartphone! Wat je precies krijgt is geheim maar elk pakket heeft een gemiddelde waarde van €250 EUR. Dus haal die innerlijke keyboard-cowboy in je naar boven en klik vlugger op je muis dan Jerry en #GaVoorGoud ?

BEDANKT VOOR JE INZENDING:

Boks ouwe! Lekker gecheft! Bij deze maak jij kans op één van de vele exclusieve FHM500 pakketten. Wij nemen elke week contact op met de drie gelukkige weekwinnaars. Wij geven dus in totaal 12 VIP pakketten weg! Lekker meedoen dus.

Powered by

FHM500-magazine bestellen

 

Natuurlijk wil jij het mooiste magazine van het jaar hebben! Is het niet voor jezelf, dan is het wel een leuk cadeautje voor een broer, vriend of je pa! Vaderdag komt eraan en reken maar dat hij dit cadeautje zal kunnen waarderen. Je kunt de FHM500 krijgen bij aankoop van een TABAC-product naar keuze. Je kan dit in de winkel kopen bij alle Etos en Kruidvat vestigingen in Nederland. Veel makkelijker is om het online te bestellen via tabac-fragrances.nl!

Let op: de actie gaat in op 29 mei en loopt tot en met 16 juni 2024.

  1. 1. Surf hier naar de website tabac-fragrances.nl
  2. 2. Kies je favoriete TABAC-product
  3. 3. Het FHM500-magazine wordt gratis meegestuurd
  4. 4. De volgende dag ploft de FHM500 en het bestelde TABAC-product op je deurmat
  5. 5. Gefeliciteerd! Je hebt het mooiste magazine van het jaar in huis. Veel lees- en kijkplezier, vriend!