WIN EEN EXCLUSIEF FHM500 PAKKET:

Dat jij een liefhebber bent van mooie dingen en een verfijnde smaak hebt dat mag wel duidelijk zijn, anders zit je hier niet.
Elke week geven wij drie pakketjes weg vol met FHM goodies. Denk aan koptelefoons, scheerproducten, toffe sneakers, drank voor fijnproevers en zelfs een smartphone! Wat je precies krijgt is geheim maar elk pakket heeft een gemiddelde waarde van €250 EUR. Dus haal die innerlijke keyboard-cowboy in je naar boven en klik vlugger op je muis dan Jerry en #GaVoorGoud ?

BEDANKT VOOR JE INZENDING:

Boks ouwe! Lekker gecheft! Bij deze maak jij kans op één van de vele exclusieve FHM500 pakketten. Wij nemen elke week contact op met de drie gelukkige weekwinnaars. Wij geven dus in totaal 12 VIP pakketten weg! Lekker meedoen dus.

Powered by

Over FHM500


Welkom op FHM500.nl! De site waarop alle mooiste vrouwen van Nederland zijn verzameld. De FHM500 bestaat sinds 2011 en is voortgekomen uit de FHM 100 Sexiest-verkiezing die befaamde winnaressen voortbracht als Sylvie Meis, Chantal Janzen en Yolanthe Cabau.

For Him Magazine ken je natuurlijk als tijdschrift dat jarenlang de schappen sierde met fabelachtige covers van de mooiste vrouwen ter wereld en het laatste nieuws bracht op het gebied van vrouwen, auto’s, games, gadgets en fashion. Eigenlijk alle onderwerpen die het mannelijk geslacht interesseert. Sinds de zomer 2013 van FHM verder gegaan als online magazine waarbij het exclusieve print specials per jaar uitbrengt zoals de FHM500.

De FHM500 is het tijdschrift met de erelijst waarin de 500 mooiste vrouwen van Nederland worden opgenomen. Van befaamde modellen en tv-persoonlijkheden tot Instagram beauty’s en knappe meisjes uit jouw eigen stad. Bekend én onbekend. En jij bepaalt wie er in de lijst komt. Stem dus als de wiedeweerga op jouw favoriete vrouwen en stuw je favoriet naar een knappe notering in de FHM500!