Over FHM500


Welkom op FHM500.nl! De site waarop alle mooiste vrouwen van Nederland zijn verzameld. De FHM500 bestaat sinds 2011 en is voortgekomen uit de FHM 100 Sexiest-verkiezing die befaamde winnaressen voortbracht als Sylvie Meis, Chantal Janzen en Yolanthe Cabau.

For Him Magazine ken je natuurlijk als tijdschrift dat jarenlang de schappen sierde met fabelachtige covers van de mooiste vrouwen ter wereld en het laatste nieuws bracht op het gebied van vrouwen, auto’s, games, gadgets en fashion. Eigenlijk alle onderwerpen die het mannelijk geslacht interesseert. Sinds de zomer 2013 van FHM verder gegaan als online magazine waarbij het exclusieve print specials per jaar uitbrengt zoals de FHM500.

De FHM500 is het tijdschrift met de erelijst waarin de 500 mooiste vrouwen van Nederland worden opgenomen. Van befaamde modellen en tv-persoonlijkheden tot Instagram beauty’s en knappe meisjes uit jouw eigen stad. Bekend én onbekend. En jij bepaalt wie er in de lijst komt. Stem dus als de wiedeweerga op jouw favoriete vrouwen en stuw je favoriet naar een knappe notering in de FHM500!

 

“No woman gets an orgasm from shining the kitchen floor. ”
– Betty Friedant