WIN EEN EXCLUSIEF FHM500 PAKKET:

Dat jij een liefhebber bent van mooie dingen en een verfijnde smaak hebt dat mag wel duidelijk zijn, anders zit je hier niet.
Elke week geven wij drie pakketjes weg vol met FHM goodies. Denk aan koptelefoons, scheerproducten, toffe sneakers, drank voor fijnproevers en zelfs een smartphone! Wat je precies krijgt is geheim maar elk pakket heeft een gemiddelde waarde van €250 EUR. Dus haal die innerlijke keyboard-cowboy in je naar boven en klik vlugger op je muis dan Jerry en #GaVoorGoud ?

BEDANKT VOOR JE INZENDING:

Boks ouwe! Lekker gecheft! Bij deze maak jij kans op één van de vele exclusieve FHM500 pakketten. Wij nemen elke week contact op met de drie gelukkige weekwinnaars. Wij geven dus in totaal 12 VIP pakketten weg! Lekker meedoen dus.

Powered by

Adverteren

 

Adverteren in de FHM500? Dat kan! Uiteraard kunnen we jouw merk meenemen in de premium print uitgave van de FHM500. Het wordt een super sexy, classy editie op prachtig papier. Een bewaarexemplaar. Daar wil jij instaan. Geloof ons.

Daarnaast zijn er advertentiemogelijkheden op FHM.nl waar we met liefde pakkende online advertorials schrijven, we te gekke like & win acties fabriceren, spraakmakende video’s produceren of een populaire rubriek co-branden met een altijd vrolijke tone-of-voice. Op die manier kan ieder merk zich verbinden met de beste vriend van de Nederlandse man: FHM. Mail naar [email protected] voor meer informatie.