WIN EEN EXCLUSIEF FHM500 PAKKET:

Dat jij een liefhebber bent van mooie dingen en een verfijnde smaak hebt dat mag wel duidelijk zijn, anders zit je hier niet.
Elke week geven wij drie pakketjes weg vol met FHM goodies. Denk aan koptelefoons, scheerproducten, toffe sneakers, drank voor fijnproevers en zelfs een smartphone! Wat je precies krijgt is geheim maar elk pakket heeft een gemiddelde waarde van €250 EUR. Dus haal die innerlijke keyboard-cowboy in je naar boven en klik vlugger op je muis dan Jerry en #GaVoorGoud ?

BEDANKT VOOR JE INZENDING:

Boks ouwe! Lekker gecheft! Bij deze maak jij kans op één van de vele exclusieve FHM500 pakketten. Wij nemen elke week contact op met de drie gelukkige weekwinnaars. Wij geven dus in totaal 12 VIP pakketten weg! Lekker meedoen dus.

Powered by
Hoe laat ik mijn stem horen?
1

Kies jouw favoriete dame

2

Stem door te liken, sharen, tweeten of Instaposten

3

Jouw stem bepaalt de ranking

You're in control Hoe wordt de ranking bepaald?
De battle op de homepage
De stem op jouw favoriete dame
De redactie van FHM
FAQ
Hoe werkt de ranking?
Simpel: jij bepaalt! De ranking wordt op drie manieren bepaald: het aantal stemmen via social media, de uitkomst van de Versus battle op de homepage en de voorselectie van onze redactie. Deze drie bij elkaar vormen de uiteindelijke ranking voor de top 500.
Tot wanneer kan ik stemmen?
We weten dat je eigenlijk niet wilt stoppen. Dat geeft niet. Maar op een gegeven moment houdt het feestje een keer op (jammer genoeg). Tot 20 mei 2018 mag je zo vaak op die Stem knop rammen als je wilt.
Kan ik meerdere keren stemmen?
Ja zeker! Je kunt via social media zo vaak stemmen als je wilt. Ook de Versus op de homepage kent geen maximum.
Als ik op de site sta, kom ik dan ook in het magazine?
Nee, op de website staat het archief van alle FHM500 vrouwen in de loop van de jaren. Uit al deze honderden vrouwen wordt de uiteindelijk ranking van de FHM500 gebaseerd.
Hoe kom ik op de FHM500 party?
Champagne torens, prachtige vrouwen, oneindig veel alcohol en de avond van je leven. Jij wilt daar natuurlijk ook bij zijn, snappen we! Daarom geven wij samen met TABAC de ultieme FHM500 Experience weg. Klik gewoon even op WIN in het menu hierboven. We kunnen er grapjes over maken maar dit wordt écht een avond die je nóóit meer gaat vergeten.
Wanneer wordt de winnares bekend gemaakt?
De uiteindelijke nummer 1 van de lijst wordt tijdens het lanceringsfeest van de uiteindelijke FHM500 ranking bekend gemaakt. Deze datum staat vast op 24 mei 2018.

“Sex is the driving force on the planet. We should embrace it, not see it as the enemy.”
– Hugh Hefner