WIN EEN EXCLUSIEF FHM500 PAKKET:

Dat jij een liefhebber bent van mooie dingen en een verfijnde smaak hebt dat mag wel duidelijk zijn, anders zit je hier niet.
Elke week geven wij drie pakketjes weg vol met FHM goodies. Denk aan koptelefoons, scheerproducten, toffe sneakers, drank voor fijnproevers en zelfs een smartphone! Wat je precies krijgt is geheim maar elk pakket heeft een gemiddelde waarde van €250 EUR. Dus haal die innerlijke keyboard-cowboy in je naar boven en klik vlugger op je muis dan Jerry en #GaVoorGoud ?

BEDANKT VOOR JE INZENDING:

Boks ouwe! Lekker gecheft! Bij deze maak jij kans op één van de vele exclusieve FHM500 pakketten. Wij nemen elke week contact op met de drie gelukkige weekwinnaars. Wij geven dus in totaal 12 VIP pakketten weg! Lekker meedoen dus.

Powered by
Hoe laat ik mijn stem horen?
1

Kies jouw favoriete dame

2

Stem door te swipen, sharen of Instaposten

3

Jouw stem bepaalt de ranking

You're in control Hoe wordt de ranking bepaald?
Swipen op de homepage
De stem op jouw favoriete dame
Een vrouwelijke jury
FAQ
Hoe werkt de ranking?
Simpel: jij bepaalt! De ranking wordt op drie manieren bepaald: het aantal stemmen via social media, de uitkomst van de swipes op de homepage en de keuze van de vrouwelijke jury & onze redactie. Deze drie bij elkaar vormen de uiteindelijke ranking voor de top 500.
Tot wanneer kan ik stemmen?
Dat kan het hele jaar door.
Kan ik meerdere keren stemmen?
Ja zeker! Je kunt via social media zo vaak stemmen als je wilt. Ook de swipe-game op de homepage kent geen maximum.
Hoe kan ik stemmen via Instagram?
1. Klik op de profielfoto 2. Maak een screenshot 3. Upload de foto op je Instagram feed of in je Instagram Stories met #fhm500 4. Tag @fhm_nederland in je post en/of story (dit is essentieel, anders zien we de stem niet) 5. Job done!
Als ik op de site sta, kom ik dan ook in het magazine?
Nee, op de website staat het archief van alle FHM500 vrouwen in de loop van de jaren. Uit al deze honderden vrouwen wordt de uiteindelijk ranking van de FHM500 bepaald.
Wanneer wordt de winnares bekend gemaakt?
De uiteindelijke nummer 1 van de lijst wordt tijdens de launch party van de uiteindelijke FHM500 ranking bekend gemaakt. De winnares zal op 1 juni bekend worden gemaakt!