fbpx

WIN EEN EXCLUSIEF FHM500 PAKKET:

Dat jij een liefhebber bent van mooie dingen en een verfijnde smaak hebt dat mag wel duidelijk zijn, anders zit je hier niet.
Elke week geven wij drie pakketjes weg vol met FHM goodies. Denk aan koptelefoons, scheerproducten, toffe sneakers, drank voor fijnproevers en zelfs een smartphone! Wat je precies krijgt is geheim maar elk pakket heeft een gemiddelde waarde van €250 EUR. Dus haal die innerlijke keyboard-cowboy in je naar boven en klik vlugger op je muis dan Jerry en #GaVoorGoud ?

BEDANKT VOOR JE INZENDING:

Boks ouwe! Lekker gecheft! Bij deze maak jij kans op één van de vele exclusieve FHM500 pakketten. Wij nemen elke week contact op met de drie gelukkige weekwinnaars. Wij geven dus in totaal 12 VIP pakketten weg! Lekker meedoen dus.

Powered by
Victoria Koblenko Source: Instagram
Victoria Koblenko
Leeftijd: 38 jaar
Ranking 2016: #20
Ranking 2017: #45
Ranking 2018: #95
Ranking 2019: #99
Categorie: WAG
Deel Victoria
Stem via Facebook
Stem via Twitter
Factsheet
Kleur haar: Blond
Claim to fame: Bij het maken van een FHM500 zijn er een paar vrouwen die gegarandeerd in de top 100 staan. Door de gouden combinatie van beauty en brains, van business en pleasure, van Nederlands en Oekraïens (schrijf dat maar eens zonder autocorrect) geldt dat ook voor Miss Koblenko. Want Victoria verveelt nooit.
Source: Instagram
Deze foto werd gemaakt op een prachtig trouwfeest van een dierbaar iemand. Daar zei iemand tegen me: Jij en Lev moeten samen trouwambtenaar worden. Wie stemt er voor/tegen? Of is dat een beetje hypocriet als je zelf niet bent getrouwd ?
Los van het feit dat mijn man tegenwoordig van photobomben een sport maakt ( swipe naar links en geef hem een like), wordt dit een serieuze post. Jullie weten dat er een talent aan mij verloren gaat als beauty blogger, toch ? ( zoekt maar een emoji om deze tekst wat meer bescheidenheid en zelfspot te geven) 🤪Daarom permitteer ik me af en toe met jullie te delen wat en hoe voor een mooie huid.
In stories zie je een foto van mijn gezicht waarvan de helft is ingesmeerd met een zonnefactor. Dat is best schrikken. Wat ook pittig is om te zien hoeveel zonschade van vroeger er opgeslagen is in je huid. Zonschade wordt pigmentatie. Vlekjes liet ik tot voor kort laseren. Zeker na het ‘zwangerschapsmasker’ en hormonenperikelen was dat nodig. Nu is er smeerbare oplossing.
In de blog van @imageskincarebenelux via de link in bio lees je hoe je pigmentatie kunt voorkomen en, als het leed al geleden is, je de schade helpt te herstellen.

ILUMA - Skin Brightening Serum voorkomt dat je pigmentvlekjes krijgt. En
IMAGE MD - Restoring Brightening Crème bevat huidoplichtende technologieën. Wil je hier (nog) niet aan, dan moet je een goede zonneschermer gebruiken of een spraytan nemen 😉 Wie is het by the way opgevallen dat er 20cm van mijn haar af is? Alle hulde voor @rachelgeerman 💇🏼‍♀️.
.
.
.
.
.
.
#imageskincare #suncare #sunprotection #sunscreen #spf #protectyourskin #greatskin #youngerlookingskin #imageskincarebenelux #antiaging #image #agelater #suncare #happyskin #imageMD #zonnebrandcreme #zonnebrand #pigmentvlekken #suncareproducts #rimpels #gezondehuid #huid #huidverjonging #zonbescherming #zonnebescheingsproduct #iluma
W Amsterdam
Gisteren werd mijn gay pride outfit can @davidlaport vastgelegd door een dame in boerka. Een toeriste uit Qatar die logeerde in het sexy en trendy @wamsterdamhotel
Ik legde haar uit wat voor een dag het was en dat we zo de tolerantie vierden, omdat en zódat iedereen van iedereen mag houden en iedereen kan zijn wie hij/zij wil zijn.
Inshallah zei ze. Wat ik me pas later realiseerde is dat gisteren ook het boerkaverbod in ging. Voor mij een teken hoe de tolerantie langzaam bij beetje wordt uitgehold.
Terwijl ik op de boot uitbundig feest vierde (zie stories) voor de rechten van de LGBT hoopte ik dat deze dame met haar man een drie kinderen geen boete zou krijgen voor het dragen van iets wat háár het gevoel geeft dat zij kan en mag zijn wie ze wil. .
.
.
.
.
.
.
.
#boerkaverbod #lovewins🏳️‍🌈 #lovewhoyouwant #pridebaby #pridefestival #pride2019🏳️‍🌈 #pride🌈#loveislove #prideamsterdam19 #amsterdampride2019 #prideweek #prideamsterdam 🌈 #lovewins🌈#gayprideamsterdam #gaypride #pride #pride19 #prideparty #pridelife #gayzone #pride🌈 #pride2019 #happypride #pridemonth2019 #lgbtsupporter #гейпарад #прайд #лгбтк #амстердампрайд #гейпрайд2019
LOVE IS FOR EVERYONE. Niet alleen vandaag, maar vandaag een beetje EXTRA. Check stories voor pride @whotelamsterdam

Сегодня прайд в Амстердаме. Горжусь, что мой любимый город так ярко празднует ЛЮБОВЬ ДЛЯ ВСЕХ.

Больше в историях
.
.
.
.
.
.
#lovewins🏳️‍🌈 #lovewhoyouwant #pridebaby #pridefestival #pride2019🏳️‍🌈 #pride🌈#loveislove #prideamsterdam19 #amsterdampride2019 #prideweek #prideamsterdam 🌈 #lovewins🌈#gayprideamsterdam #gaypride #pride #pride19 #prideparty #pridelife #gayzone #pride🌈 #pride2019 #happypride #pridemonth2019 #lgbtsupporter #гейпарад #прайд #лгбтк #амстердампрайд #гейпрайд2019 #gayispkay
Austrian National Library
Recyclen van sieraden. Tof he?

Zoom even in op de ringen. Omgesmolten tot nieuwe stoere juweeltjes. Ik had een zakje vol sieraden waar emotionele waarde groot van was.
Kleine oorbelletjes en armbandjes die ik nog als puber heb gekregen. Leuke herinneringen, maar ze pasten echt niet meer bij de ‘ik’ van nu.
Heel blij dat @cristelball de herinneringen heeft kunnen recyclen tot items die wel in de tijdsgeest van nu passen. In stories zie hoe het proces van omsmelten in z’n werk gaat
I’m in Barcelona for a workshop this week. Who wants to share the best recent (!) options for outrageously delicious ( healthy) food, views, art spaces? My own favourites will find their way back to ya next week! Gracias. Double tap on the picture for 📷 by @bastiaanwoudt .
.
.
.
.
#barcelona #barcelonacity #barcelonatraveltips #barcelonatravelgirls #barcelonafoodies #barcelonaart #барселона
Woke up like this. Ik wilde jullie vertellen over mijn nieuwe beauty obsessie, maar jullie gaan me vast niet geloven dat dit helpt. Dus ik laat jullie eerst razen. Kom maar op met die captions. Voor de nieuwsgierigen ga ik binnenkort een video opnemen waarom fysio tape een goedkope en een hele effectieve manier is om je gezicht in shape te houden. Geleerd van mijn Russische schoonheidsspecialiste in Moskou die een ster is op insta omdat ze gelooft in natuurlijke verjonging door uitsluitend massages en tape.

Не верила, а работает! Спасибо за супер советы и, что ты во все времена суток моя скорая помощь по моему лицу 😘 @elenaaronina_kosmetolog
LOVE IS FOR EVERYONE 🌈Niemand minder dan @viktorandrolf maakte dit jaar het pride T -shirt voor @hemanederland 🌈 Volledige opbrengst wordt gedoneerd aan het COC 🌈
Via link in bio kun je deze shoppen om deze belangrijke boodschap te steunen! OP=OP Can’t wait for pride! .
.
.
.
.
#hemapride #pride #hemanederland #loveisforeveryone #viktorandrolf
Als die zomer nou eens lekker door zet in Nederland! M’n playlist lag wel errrrrrug lekker 🎼Baywatch vibes gisteren op t strand👙@twekaswimwear
🖤 St Tropez. 📷 @bastiaanwoudt
Factsheet
Claim to fame: Bij het maken van een FHM500 zijn er een paar vrouwen die gegarandeerd in de top 100 staan. Door de gouden combinatie van beauty en brains, van business en pleasure, van Nederlands en Oekraïens (schrijf dat maar eens zonder autocorrect) geldt dat ook voor Miss Koblenko. Want Victoria verveelt nooit.
Kleur ogen: Groen
Kleur haar: Blond

“Een man is een toren, een vrouw is de breekbaarste steen. En die heeft de meeste macht.”
– Herman Brusselmans