fbpx

WIN EEN EXCLUSIEF FHM500 PAKKET:

Dat jij een liefhebber bent van mooie dingen en een verfijnde smaak hebt dat mag wel duidelijk zijn, anders zit je hier niet.
Elke week geven wij drie pakketjes weg vol met FHM goodies. Denk aan koptelefoons, scheerproducten, toffe sneakers, drank voor fijnproevers en zelfs een smartphone! Wat je precies krijgt is geheim maar elk pakket heeft een gemiddelde waarde van €250 EUR. Dus haal die innerlijke keyboard-cowboy in je naar boven en klik vlugger op je muis dan Jerry en #GaVoorGoud ?

BEDANKT VOOR JE INZENDING:

Boks ouwe! Lekker gecheft! Bij deze maak jij kans op één van de vele exclusieve FHM500 pakketten. Wij nemen elke week contact op met de drie gelukkige weekwinnaars. Wij geven dus in totaal 12 VIP pakketten weg! Lekker meedoen dus.

Powered by
Marith Iedema Source: Instagram
Marith Iedema
Leeftijd: 30 jaar
Ranking 2016: #27
Ranking 2017: #117
Ranking 2018: #263
Categorie: FHM Meisjes
Deel Marith
Stem via Facebook
Stem via Twitter
Factsheet
Kleur haar: Blond
Claim to fame: Deze spannende journaliste is de droom van elke geïnterviewde. Ze schrijft vooral over seks. Al haar avonturen zijn op uitermate interessante wijze vastgelegd in haar boek (S)experimenteren. Mocht je nog een proefkonijn nodig hebben, dan weet je ons te vinden Mar.
Source: Instagram
Netherlands,amsterdam
Er gebeurt véél op seksgebied: van Japanse jongeren die kiezen voor het celibaat tot de opkomst van VR-seks. In ‘HOLY FUCK’ lees je alles over de toekomst van seks. Aanrader! #book #tip #haveaniceday @boekholyfck
✨WINACTIE ✨

Je zou denken dat we de vagina in de 21ste eeuw van binnen en buiten kennen. Jammer genoeg is niks minder waar! Vijftig jaar na de seksuele revolutie weten wij – mannen én vrouwen- nog altijd bar weinig over de werking van de clitoris. De hoogste tijd om misverstanden de wereld uit te helpen! De vagina, g-spot en clitoris: hoe zit het nou? Dat leg ik uit - in een video in samenwerking met @easytoys - die 8 mei online komt.
Wil jij iets weten over de vagina? Reageer onder deze post, of stuur me een DM. Degene die mij de leukste, interessantste of beste vraag stelt, wint een gesigneerd exemplaar van mijn boek (S)experimenteren én een ‘My Guilty Pleasure Box’ van @easytoys (swipe). #winactie #clitoris #orgasmekloof #sexperimenteren
Amsterdam, Netherlands
Good morning lieve mensen! Oké, de zon schijnt vandaag amper. Maar, er staat wél weer een nieuwe video online. 😉 In deze aflevering bezoek ik Big Little Secrets. Een erotisch feest waar ze een strikt selectiebeleid hanteren. Niet íédereen is welkom. Waarom is dat? Hoe gaat het er op zo'n avond aan toe? En wat trek je aan? Dat zoek ik uit! Check m’n story voor de link! @big_littlesecrets @easytoys
Factsheet
Claim to fame: Deze spannende journaliste is de droom van elke geïnterviewde. Ze schrijft vooral over seks. Al haar avonturen zijn op uitermate interessante wijze vastgelegd in haar boek (S)experimenteren. Mocht je nog een proefkonijn nodig hebben, dan weet je ons te vinden Mar.
Kleur ogen: Blauw
Kleur haar: Blond

“Mijn ideale vrouw is een beetje bitchy.”
– Valerio Zeno