WIN EEN EXCLUSIEF FHM500 PAKKET:

Dat jij een liefhebber bent van mooie dingen en een verfijnde smaak hebt dat mag wel duidelijk zijn, anders zit je hier niet.
Elke week geven wij drie pakketjes weg vol met FHM goodies. Denk aan koptelefoons, scheerproducten, toffe sneakers, drank voor fijnproevers en zelfs een smartphone! Wat je precies krijgt is geheim maar elk pakket heeft een gemiddelde waarde van €250 EUR. Dus haal die innerlijke keyboard-cowboy in je naar boven en klik vlugger op je muis dan Jerry en #GaVoorGoud ?

BEDANKT VOOR JE INZENDING:

Boks ouwe! Lekker gecheft! Bij deze maak jij kans op één van de vele exclusieve FHM500 pakketten. Wij nemen elke week contact op met de drie gelukkige weekwinnaars. Wij geven dus in totaal 12 VIP pakketten weg! Lekker meedoen dus.

Powered by
263 Source: Instagram
Marith Iedema
Leeftijd: 30 jaar
Ranking 2016: #27
Ranking 2017: #117
Categorie: FHM Meisjes
Deel Marith
Deel via Facebook
Deel via Twitter
Factsheet
Kleur ogen: Blauw
Kleur haar: Blond
Claim to fame: Gespot door onze FHM Modelscouts, en zeker niet onterecht. Reist graag, maar wij zien haar het liefst in Nederland blijven.
Source: Instagram
lebua Hotels and Resorts
Het is alweer bijna tijd om naar huis te vliegen. Nog even genieten van deze mooie, chaotische stad waar de (seks)verhalen voor het oprapen liggen. #bangkok #sexperimenteren
Thailand
Ideeën uitwerken op het strand, terwijl ik pina colada (mijn nieuwste verslaving) drink. Beter wordt het leven niet. Hoe is jullie maandag? 😜 #nooitmeernaarhuis
Ko Kham
Favoriete workout in de tropen: kajakken✌🏻#onbewoondeiland #friday
Ko Kut
Al mijn (papieren) boeken zijn uit, dus ik heb jullie hulp nodig. Wat móét ik lezen? Ik heb een e-reader en kan alles kopen! #tips #please
Koh Mak, Trat, Thailand
Bye bye Koh Chang (olifanten eiland), op naar Ko Mak. Geniet van jullie zondag! #sundayfunday
Eindelijk mag ik het bekend maken: ik word het gezicht van EasyToys - dé online sexshop van Nederland. 🎉

Wat zijn nou de allerbeste en nieuwste seksspeeltjes? Hoe werkt het squirtorgasme? Wat zijn de spannendste erotische feesten van Nederland? Hoe is het om porno-actrice of fetisjist te zijn? Dat ga ik allemaal uitzoeken!

Nieuwsgierig? Hou het YouTubekanaal van EasyToysTV in de gaten, vanaf april. @easytoys #happygirl
Santhiya Tree Koh Chang Resort
Goedemorgen iedereen! Tijd om aan de slag te gaan. Gelukkig is schrijven op deze plek geen straf. Ik kan niet wachten om jullie te vertellen waaraan ik werk (en nee, nog even niet aan boek twee). #newproject #comingsoon
Bamboo Bicycle Tours Thailand
Thailand 🎉 #jungletour #sundayfunday
Tip! Ga je binnenkort naar Bangkok? Boek dan een Bamboo Bicycle Tour. Echt geweldig. Swipe! @bamboobikethailand
The College Hotel Amsterdam
Winnaar: @naomi_jongkind 🎉

Het is bijna Valentijnsdag! Om die reden geef ik een gesigneerd exemplaar van mijn boek (S)experimenteren weg, en een 'Aletta Pink' (swipe). Wil jij kans maken op deze prijzen? Like mijn foto, tag jouw valentijn (of je reserve valentijn: je beste vriend of vriendin) en volg @pluralpleasure .

Ik maak de winnaar op 14 februari bekend. Hou op de dag mijn verhaal in de gaten.
Succes allemaal ❤️ #winactie #winwin #sexperimenteren @uitgeverijprometheus
Factsheet
Claim to fame: Gespot door onze FHM Modelscouts, en zeker niet onterecht. Reist graag, maar wij zien haar het liefst in Nederland blijven.
Kleur ogen: Blauw
Kleur haar: Blond

“In het pikkedonker zijn de vrouwen het lichtst.”
– William Shakespeare