fbpx

WIN EEN EXCLUSIEF FHM500 PAKKET:

Dat jij een liefhebber bent van mooie dingen en een verfijnde smaak hebt dat mag wel duidelijk zijn, anders zit je hier niet.
Elke week geven wij drie pakketjes weg vol met FHM goodies. Denk aan koptelefoons, scheerproducten, toffe sneakers, drank voor fijnproevers en zelfs een smartphone! Wat je precies krijgt is geheim maar elk pakket heeft een gemiddelde waarde van €250 EUR. Dus haal die innerlijke keyboard-cowboy in je naar boven en klik vlugger op je muis dan Jerry en #GaVoorGoud ?

BEDANKT VOOR JE INZENDING:

Boks ouwe! Lekker gecheft! Bij deze maak jij kans op één van de vele exclusieve FHM500 pakketten. Wij nemen elke week contact op met de drie gelukkige weekwinnaars. Wij geven dus in totaal 12 VIP pakketten weg! Lekker meedoen dus.

Powered by
Marieke Elsinga Source: Instagram
Marieke Elsinga
Leeftijd: 32 jaar
Ranking 2017: #383
Ranking 2018: #384
Categorie: Presentatrices
Deel Marieke
Stem via Facebook
Stem via Twitter
Factsheet
Kleur haar: Bruin
Claim to fame: Dat Elsinga eerst een carrière bij de radio heeft opgebouwd vinden wij leuk hoor, maar ook erg zonde. Knappe en spontane dames als Marieke horen eigenlijk vóór de camera, waar ze nu ook staat bij RTL Late Night.
Source: Instagram
Wij toen WE wonnen!! #teamduncan @itsduncanlaurence 🇳🇱
Was gewoon weer een lekker weekje! @mattiemarieke (link naar weekoverzicht in bio)
Klein Bonaire
Throwback naar petjes achterstevoren en tegen de zon in kijken. #bonaire 🌞#blondesnor 👨🏼#wikideviking
Mijn sportschool heet Saints&Stars. Maar mijn boxtrainer en ik komen er maar niet uit wie van ons twee de Saint ⛪️ is en wie de Star ⭐️
Ik denk steeds vaker “Ik doe precies wat ik mijn moeder altijd zie doen! 😳” Maar deert niks, want zij is de leukste, dus ben ik graag de copycat.
Qmusic - Nederland
Deze foto is precies 1 jaar oud. Toen viel ik onverwacht een ochtendje in op Q en maakten Mattie en ik dus onbewust de allereerste Mattie&Marieke 😄 Inmiddels zijn we 160 shows verder (en vindt hij bandana’s nog steeds stom).
KIKI zit er nooit naast. Ajax wint! ❌❌❌ (Thx to @timvalkeman. Het creatief brein achter dit clipje.)
Qmusic - Nederland
Met Annie in stemmig zwart. (Ging niet meteeeeen goed ➡️)
Het wordt hier ook weer mooi weer. Een keer. #bonaire #throwback
Goed nieuws! #mattiemarieke
Nagenieten van een week zon, zee, strand, cocktails, eten, uitrusten en vooral keihard lachen met m’n liefste vriendinnetje! #bonaire ☀️
Klein Bonaire
Als de zon je enige make up is, is het écht vakantie. #bonaire ☀️ (voor de kniesoor: Ja, m’n mascara zit er na het zwemmen nog wél op. 👀)
Factsheet
Claim to fame: Dat Elsinga eerst een carrière bij de radio heeft opgebouwd vinden wij leuk hoor, maar ook erg zonde. Knappe en spontane dames als Marieke horen eigenlijk vóór de camera, waar ze nu ook staat bij RTL Late Night.
Kleur ogen: Blauw
Kleur haar: Bruin

“Als wij mannen trouwden met de vrouwen die we verdienen zou het er voor ons niet best voorstaan”
– Oscar Wilde