fbpx

WIN EEN EXCLUSIEF FHM500 PAKKET:

Dat jij een liefhebber bent van mooie dingen en een verfijnde smaak hebt dat mag wel duidelijk zijn, anders zit je hier niet.
Elke week geven wij drie pakketjes weg vol met FHM goodies. Denk aan koptelefoons, scheerproducten, toffe sneakers, drank voor fijnproevers en zelfs een smartphone! Wat je precies krijgt is geheim maar elk pakket heeft een gemiddelde waarde van €250 EUR. Dus haal die innerlijke keyboard-cowboy in je naar boven en klik vlugger op je muis dan Jerry en #GaVoorGoud ?

BEDANKT VOOR JE INZENDING:

Boks ouwe! Lekker gecheft! Bij deze maak jij kans op één van de vele exclusieve FHM500 pakketten. Wij nemen elke week contact op met de drie gelukkige weekwinnaars. Wij geven dus in totaal 12 VIP pakketten weg! Lekker meedoen dus.

Powered by
Kim Feenstra Source: Instagram
Kim Feenstra
Leeftijd: 33 jaar
Ranking 2016: #1
Ranking 2017: #7
Ranking 2018: #13
Ranking 2019: #4
Categorie: Modellen
Deel Kim
Stem via Facebook
Stem via Twitter
Factsheet
Kleur haar: Bruin
Claim to fame: Waar Astrix in een ketel met toverdrank is gevallen, daar lijkt Kim als klein meisje in een bad met sexappeal te zijn gedonderd. Is al jaren een van de meest badass modellen van ons land. Ze is stoer, rauw, goudeerlijk en verbluffend mooi. FHM's Mooiste Vrouw van Nederland 2016. En wat voor een!
Source: Instagram
En deze vond ik ook wel leuk! Joejoe! #lindazomerboek
De zomer wil nog niet zo lekker vlotten momenteel in ons land maar de @linda zomerboek is wel uit. Leuk voor op vakantie! P. S Ik sta er ook in. Gezellig toch. Neem me mee je koffer in. Deze laatste zin kun je natuurlijk op hele verschillende manieren opvatten. Maar ik bedoel dus in een ECHTE koffer. Zo 1 waar je je kleren in doet als je op vakantie gaat. Om mee te reizen. Die dus. Dus dat.Groetjes!
Amsterdam, Netherlands
Me when I got me some kids...
All you DJ's ain't got nothing on this one. The future is right in front of you young blood! Dj lil Jean.
I live for the nights i can't remember with the people I won't forget.
Amsterdam, Netherlands
About a Friday night in the city by @koenkardashian
Veel van jullie weten het niet en een aantal wel. Ik ben slechthorend aan beide oren en heb een gehoorverlies van ongeveer 50% Hierdoor draag ik gehoorapparaatjes. En daar zie je niks van. Vroeger was dat wel anders. Toen waren ze heel groot en aanwezig en voelde me ik soms een alien. Nu zijn ze heel klein en voel ik me meer een vrouwelijke 007. Ik heb geen schaamte hiervoor. En ik heb er ook nooit problemen door gehad. Behalve die keer dat ik bijna een klus van de Italian Vogue was misgelopen omdat ik mijn wekker niet hoorde. 👍🏼 Ik kon vroeger als kind vrij snel en gemakkelijk lezen en ik denk dat ik daar veel geluk mee heb gehad. Dat is namelijk niet voor alle slechthorende en vooral dove kinderen gemakkelijk. Want als je doof of slechthorend bent, voel je je al snel buitengesloten. Ik spreek uit ervaring. Bovendien zijn dingen als leren lezen lastiger, doordat je woorden niet (goed) aan klanken kunt koppelen. Door de StorySign app leren kinderen nu sneller lezen en kunnen ze dus makkelijker meedoen. Dit geeft niet alleen veel meer zelfvertrouwen bij de kinderen maar ook de ouders en of verzorgers hebben hier baat bij. Het creëert een extra bruggetje tussen twee werelden, die op sommige momenten onbereikbaar leek. Dat daar nu een positieve verbetering in zit is heel belangrijk en ik vind het geweldig hoe technologie daarbij kan helpen. Ik vind het heel belangrijk om dit kenbaar te maken. Kinderen zijn leergierig, nieuwsgierig en verhelderend. Hun kijk op de wereld is speels en puur. En voor slechthorende en dove kinderen is die wereld wat beperkter. Daarom ben ik blij met de StorySign app en met de twee nieuwe boekjes in gebarentaal die er nu zijn bijgekomen. Houd mijn insta in de gaten voor nieuwe updates rondom StorySign. No one is as deaf as the people who will not listen. #StorySign #HuaweiP30Pro
Amsterdam, Netherlands
This glow... @magdalenaloza Thank you for this stunning glam.
Post nr. 2000! Een ode aan alle vrouwen Vrouwen zijn er om van te houden. In alle vormen en maten. En dat is mooi en uniek. Maar wij zijn er als de kippen bij om elkaar als eerste naar beneden te halen. Waarom wijzen wij als eerste naar elkaar? Negatief en waarom niet motiverend? Komt dat omdat we onzeker zijn over onszelf? Omdat we onszelf met een ander vergelijken? Omdat we een roerige jeugd hebben gehad? Omdat we gepest zijn? Omdat we nare mannen in ons leven hebben gekend? Kom op ladies, wij zijn krachtig&prachtig. Laten we ons niet meer leiden door geesten uit ons verleden, het heden of whatever the future may bring. Laten we elkaar niet meer body shamen.Laten we onszelf niet meer verstoppen achter een masker die we niet zijn. Laten we onszelf weer lief hebben en omarmen zodat we ook weer een inspiratie kunnen zijn voor elkaar. We denken te gauw negatief over onszelf. En daarmee ook over elkaar. Maar de geschiedenis leert ons dat wij alles kunnen bereiken met lef en wilskracht. De oerkracht die wij bezitten om te overleven en bijvoorbeeld kinderen te baren is iets godelijks. Dat gegeven hebben wij niet voor niks. Laten we dat beseffen. We zijn mooi en uniek zoals we zijn. Dun, dik, rond, zonder kont met tieten, echt of fillers. Extensions, kaal, wit, zwart, bruin, met afro of een pruik, met hazentanden of facings. Omarm jezelf. We zijn zo krachtig. We vormen samen moeder natuur in levende lijve. Laten we onze tranen delen, onze vreugde verenigen. En laat de liefde voor onszelf overwinnen. En ik weet dat het moeilijk is. Of dat het verleden of heden een rol kan spelen. Geloof me I've been there. But been there done that toch? En onzekerheden helpen totaal niet. Maar die onzekerheid komt ergens weg. En sommige moeten daarvoor in therapie. Maar ik geloof (noem me naïef) dat alles is op te lossen met een beetje liefde. En die liefde begint met houden van jezelf. Want je uiterlijk kan slechts een masker zijn waarvan je innerlijk de ware spiegel is. En die is je beste vriend of je ergste vijand. Het draait om balans zegt mijn moeder altijd. Alles gaat hand in hand. En zo gaan wij ook. Hand in hand zusters. Hand in hand 💋 Kim. @esmeevankampen
Mainport Hotel
Good night vibes only in this hotel room. Crispy sheets, my spirit animal on the wall and my #1 legend on my tee.
Vibin with this mood and look all day.
Netherlands, Rotterdam
Hair on point, make up fresh. @magdalenaloza
Factsheet
Claim to fame: Waar Astrix in een ketel met toverdrank is gevallen, daar lijkt Kim als klein meisje in een bad met sexappeal te zijn gedonderd. Is al jaren een van de meest badass modellen van ons land. Ze is stoer, rauw, goudeerlijk en verbluffend mooi. FHM's Mooiste Vrouw van Nederland 2016. En wat voor een!
Kleur ogen: Blauw
Kleur haar: Bruin

“Ik heb niks tegen coïtus interruptus, als ik daarna maar eens goed kan neuken.”
– Herman Brusselmans