fbpx

WIN EEN EXCLUSIEF FHM500 PAKKET:

Dat jij een liefhebber bent van mooie dingen en een verfijnde smaak hebt dat mag wel duidelijk zijn, anders zit je hier niet.
Elke week geven wij drie pakketjes weg vol met FHM goodies. Denk aan koptelefoons, scheerproducten, toffe sneakers, drank voor fijnproevers en zelfs een smartphone! Wat je precies krijgt is geheim maar elk pakket heeft een gemiddelde waarde van €250 EUR. Dus haal die innerlijke keyboard-cowboy in je naar boven en klik vlugger op je muis dan Jerry en #GaVoorGoud ?

BEDANKT VOOR JE INZENDING:

Boks ouwe! Lekker gecheft! Bij deze maak jij kans op één van de vele exclusieve FHM500 pakketten. Wij nemen elke week contact op met de drie gelukkige weekwinnaars. Wij geven dus in totaal 12 VIP pakketten weg! Lekker meedoen dus.

Powered by
Source: Instagram
Fay Burgers
Leeftijd: 23 jaar
Ranking 2017: #224
Categorie: Ja toch!
Deel Fay
Stem via Facebook
Stem via Twitter
Factsheet
Kleur haar: Blond
Claim to fame: Blonde beauty en deel van de eeneiige tweeling die Utopia opeens een boost gaven aan de populariteit van het programma, vooral bij de mannelijke volgers. Wij snappen waarom!
Source: Instagram
Heeft één van jullie ervaring met het laseren van je ongewenste haargroei? Ik ben nu bezig met mijn oksels & bikini-lijn en heb mijn 4de behandeling gehad. Eerlijk is eerlijk; deze keer was het iets gevoeliger, maar gelukkig trok het ook snel weer weg. Ik kan niet wachten op het eindresultaat, hopelijk nooit meer scheren! 🤞🏼❤️
📮🧰☎️⛽️📕❤️ -
#smilenine #levis #happy #teeth
🌻💛
-
#femmeluxe #luxegal #vans #bershkastyle #twin
Even tanken schat, daaggg!! 🚙⛽️
07.03.2019 today 25! 🎈 -
Happy birthday to my lover & bestfriend! 🥰❤️
💙💚💛🧡❤️💜🖤
#love #luxegal #colors #haircut #femmeluxe
25.02.1996 - 25.02.2019
Today, exactly 23 years ago, I was born. 🥳❤️
#birthday #luxegal #femmeluxe #vans #utrecht #gracht
Arnhem, Netherlands
Ik ben zo ongelofelijk blij met de laserbehandelingen. Afgelopen zaterdag weer geweest en mijn haargroei is al minder en op sommige plekken zelfs weg?! En ik heb nog maar 3 behandeling gehad, dankzij deze mooie, fijne clinic en lief personeel 👈🏼 Daardoor is het iets minder ongemakkelijk om onder andere in je blote puni te liggen hahah!😂 Als jullie vragen hebben stel ze gerust hieronder of vraag het de experts zelf. @stephanie_laserspecialist joejoe ❤️
#laserbehandeling #happy #luxegal #weekend #femmeluxe
🎱🖤🏴 - i love hoodies
#luxegal
blue always was my favorite color 💙 - shop this (or another) outfit with 10% with FAY10 @coloursuits 🧢
Factsheet
Claim to fame: Blonde beauty en deel van de eeneiige tweeling die Utopia opeens een boost gaven aan de populariteit van het programma, vooral bij de mannelijke volgers. Wij snappen waarom!
Kleur ogen: Blauw
Kleur haar: Blond

“Een man is een toren, een vrouw is de breekbaarste steen. En die heeft de meeste macht.”
– Herman Brusselmans