fbpx

WIN EEN EXCLUSIEF FHM500 PAKKET:

Dat jij een liefhebber bent van mooie dingen en een verfijnde smaak hebt dat mag wel duidelijk zijn, anders zit je hier niet.
Elke week geven wij drie pakketjes weg vol met FHM goodies. Denk aan koptelefoons, scheerproducten, toffe sneakers, drank voor fijnproevers en zelfs een smartphone! Wat je precies krijgt is geheim maar elk pakket heeft een gemiddelde waarde van €250 EUR. Dus haal die innerlijke keyboard-cowboy in je naar boven en klik vlugger op je muis dan Jerry en #GaVoorGoud ?

BEDANKT VOOR JE INZENDING:

Boks ouwe! Lekker gecheft! Bij deze maak jij kans op één van de vele exclusieve FHM500 pakketten. Wij nemen elke week contact op met de drie gelukkige weekwinnaars. Wij geven dus in totaal 12 VIP pakketten weg! Lekker meedoen dus.

Powered by
Amanda Balk Foto: Cooper Seykens
Amanda Balk
Leeftijd: 31 jaar
Categorie: Ja toch!
Deel Amanda
Stem via Facebook
Stem via Twitter
Factsheet
Kleur haar: Bruin
Claim to fame: Bekend van De Gouden Kooi, was ook te zien in Echte Meisjes in de Jungle. Heeft samen met DJ Afrojack een dochtertje met de aparte naam: Vegas.
Source: Instagram
Disneyland Paris
Dinner with Mini 🥰 #happygirl
What do you Guys like more blond or brunette?💕💕
Na regen komt zonneschijn☀️
👄💄@makeupstudioamsterdam Blissful Pink
Delaganza
I’m tryna see if blondes do have more fun💁🏼‍♀️ @delaganza
Hush little angel don’t you cry momma’s gonna love you all your life.
And if you ever need a friend Momma’s right there till the very end. And if you feeling down or weak momma’s gonna give you all the strenght you need. There’s nothing in this world that i wouldnt do. For my little angel ‘cause i love you❤️
Santorini Greece
sunsets are proof that endings can be beautiful too...
Nikki Beach Dubai
Life is short. Spend it with people who make you laugh and feel loved! 💕 Bikini : @amandasbikinis_
Factsheet
Claim to fame: Bekend van De Gouden Kooi, was ook te zien in Echte Meisjes in de Jungle. Heeft samen met DJ Afrojack een dochtertje met de aparte naam: Vegas.
Kleur ogen: Bruin
Kleur haar: Bruin

“Mijn tweelingzus is echt mooier.”
– Tess Milne