WIN EEN EXCLUSIEF FHM500 PAKKET:

Dat jij een liefhebber bent van mooie dingen en een verfijnde smaak hebt dat mag wel duidelijk zijn, anders zit je hier niet.
Elke week geven wij drie pakketjes weg vol met FHM goodies. Denk aan koptelefoons, scheerproducten, toffe sneakers, drank voor fijnproevers en zelfs een smartphone! Wat je precies krijgt is geheim maar elk pakket heeft een gemiddelde waarde van €250 EUR. Dus haal die innerlijke keyboard-cowboy in je naar boven en klik vlugger op je muis dan Jerry en #GaVoorGoud ?

BEDANKT VOOR JE INZENDING:

Boks ouwe! Lekker gecheft! Bij deze maak jij kans op één van de vele exclusieve FHM500 pakketten. Wij nemen elke week contact op met de drie gelukkige weekwinnaars. Wij geven dus in totaal 12 VIP pakketten weg! Lekker meedoen dus.

Powered by

De FHM500 is vanaf 2 juni verkrijgbaar bij aankoop van een TABAC-product naar keuze. Je kan het magazine online bestellen via Wehkamp.nl (dag later in huis) of verkrijgbaar bij Kruidvat, Etos en DA. Binnenkort zal hier een pre-sale link verschijnen waarmee jij het magazine als eerste in huis hebt. Dat is winnen!

“The most alluring thing a woman can have is confidence” – Beyoncé