WIN EEN EXCLUSIEF FHM500 PAKKET:

Dat jij een liefhebber bent van mooie dingen en een verfijnde smaak hebt dat mag wel duidelijk zijn, anders zit je hier niet.
Elke week geven wij drie pakketjes weg vol met FHM goodies. Denk aan koptelefoons, scheerproducten, toffe sneakers, drank voor fijnproevers en zelfs een smartphone! Wat je precies krijgt is geheim maar elk pakket heeft een gemiddelde waarde van €250 EUR. Dus haal die innerlijke keyboard-cowboy in je naar boven en klik vlugger op je muis dan Jerry en #GaVoorGoud ?

BEDANKT VOOR JE INZENDING:

Boks ouwe! Lekker gecheft! Bij deze maak jij kans op één van de vele exclusieve FHM500 pakketten. Wij nemen elke week contact op met de drie gelukkige weekwinnaars. Wij geven dus in totaal 12 VIP pakketten weg! Lekker meedoen dus.

Powered by
#MakeMe500

Behoorde jij tot de mooiste meisjes uit je klas? Heb jij altijd al Miss Nederland willen worden? Of ken jij een schitterende vrouw met de looks van een Bond girl, de billen van J-Lo of de natuurlijke schoonheid van de tweede Doutzen? Wij geven elke week drie dames de kans om zich te scharen in de lijst der lijsten: de FHM500.

Upload de foto van jouw favoriet op Instagram met #MakeMe500 en verzamel zoveel mogelijk likes op je Instagram-foto. Vervolgens gaat de strenge ballotagecommissie van FHM je foto beoordelen, zij bepalen uiteindelijk of je een profiel verdient op FHM500.nl. Enige voorwaarde is dat de foto is geplaatst tussen 1 maart en 20 mei 2019. Een comment telt dus niet. De drie dames met de meeste likes aan het eind van de week krijgen hun eigen stempagina op FHM500.nl en maken kans op een plekje in de uiteindelijke lijst! Je kunt je opgeven tot en met 20 mei 2019.

“Vrouwen wil ik dagelijks bekijken. Zonder vrouwen zou het hele bestaan ondraagelijk zijn”
– Herman Brusselmans